Over ons

Als aannemersbedrijf Drijvers, gevestigd in het Zuid-Limburgse Terlinden, zijn wij al jaren actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf wordt gerund door vader en zoon en we werken indien gewenst met externe deskundigen. Samen vertalen we uw (bouw)wens graag in concrete voorstellen en praktische oplossingen.

Met onze kennis van de houtbouw, in het bijzonder de vakwerkbouw, zijn wij in staat hoogwaardige restauraties uit te voeren. Dagelijks komen wij in contact met de meest uiteenlopende vormen van houtconstructies. Veel van de prachtige vakwerkhuizen die u aantreft in het Limburgse heuvelland zijn dan ook door ons familiebedrijf gerealiseerd of gerestaureerd. Samen met u houden we onze omgeving mooi.

De nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie of restauratie van een vakwerkpand is uiteraard een belangrijke investering in de toekomst. Een investering die we samen vorm geven, in een nauwe samenwerking, zodat kwaliteit altijd de bovenhand voert. In overleg met u bepalen we welke stappen genomen moeten worden om tot het gewenste resultaat te komen. Dat begint bij een brede analyse van het project, een juiste kostenbegroting en het eindigt bij de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe project. Graag denken we daarom in een vroeg stadium mee. In een direct en persoonlijk contact, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering houden wij u uiteraard permanent op de hoogte van de stand van zaken. Dit werkt voor ons en voor u efficiënt en kostenbesparend.

Bent u overtuigd, of wil u meer weten? Neem dan contact met ons op. Dan maken we een afspraak, voor een advies op maat.

Met vriendelijke groet,

Chris en Joris Drijvers